Warta

Motong laser baja hampang motong tambaga 4mm
Majelis mesin motong laser 4kw bakal mangaruhan pangaruh motong laser serat 3kw:1. pamasangan serat harga mesin pamasangan rel: rel kedah dipasang sajajar. Nalika serat laser serat 1000 watt henteu sajajar, laser serat 1kw bakal macét sareng pangaruh motongna henteu saé, anu bakal ngahasilkeun burrs.2. 4kw laser cutter beam sareng instalasi gandeng: Éta kedah dipastikeun yén sekrup dikonci nalika serat laser mesin motong sistem sinar sinar sareng kopling dipasang.

2020/11/11

Mesin motong Metal Laser LXF0640 Mini Cut 6mm Karbon Steel Sareng Stainless Steel
1.Tingkat laser anu langkung alit sareng efisiensi damel anu luhur, kualitas luhur.2.Cutting speed nyaéta 2-3 kali dibandingkeun kakuatan anu sami mesin motong laser CO2.3.Adop laser serat impor dunya luhur, kinerja stabil, bagian konci tiasa ngahontal 100.000 jam.4. Kanggo konvérsi fotoéléktrik: Bandingkeun sareng mesin motong laser CO2, mesin motong serat laser gaduh épisiénsi konversi tilu kali fotoléktrik.5. Ngahemat énergi sareng ngajagi lingkungan. Laju konversi Photoélectric dugi ka 25-30%. Konsumsi listrik listrik rendah, éta ngan ukur ngeunaan 20% -30% mesin motong laser tradisional CO2.6. transmisi garis serat henteu kedah ngagambarkeun lénsa, ngahémat biaya perawatan.Transmisi garis 7.Fiber, henteu penyesuaian tina jalur optik.Bahan anu diterapkeun: Utamana dianggo pikeun motong baja karbon, baja silikon, stainless steel, alloy aluminium, titanium alloy, lembaran waja galvanis, papan acar, pelat seng aluminium, tambaga sareng seueur jinis bahan logam motong sareng sajabina.Industri Terapan: Dilarapkeun dina ngolah lambar logam, penerbangan, angkasa luar angkasa, éléktronika, alat-alat listrik, bagian-bagian bawah tanah, mobil, mesin, komponén presisi, kapal, alat-alat metalurgi, lift, alat-alat rumah tangga, kado sareng karajinan, ngolah alat, ngahias, iklan, logam ngolah asing sababaraha industri pengolahan manufaktur.Upami anjeun resep motong serat laser kami / nyirian / ngabersihkeun / ngelas, pls ngahubungan kuring.Gerentes: LindaMobile / Wechat / whatsapp / Skype: + 86-17686612559Surélék: inquiry@lxshow.netJinan Lingxiu Laser Equipment Co., Ltd.www.lxshowfiberlaser.comwww.laserlx.comwww.lxshowlaser.comwww.lxshow.netProduksi Kusabab 2004, Metal Power Cutting, Laser ngarobah dunya

2020/09/08

Mesin motong Laser Serat Mini LXF0640 Cutter Serat Laser Leutik Cut 1mm Stainless Steel
Kusabab éta tiasa dikirimkeun ngalangkungan serat optik, darajat kalenturan laser 500 watt ningkat sateuacanna, titik kagagalanna kirang, panyalindunganna merenah, sareng kagancangan gancang pisan. The 500w serat laser pisan gancang nalika motong pelat ipis dina 6MM. Panjang gelombang laser tina harga mesin pemotong waja laser nyaéta 1.06UM, anu henteu gampang dilenyepan ku non-logam, janten henteu tiasa motong bahan-bahan non-logam. Tingkat konvérsi potoéléktrik anumesin motong laser serat alit saluhur 25%, sareng kaunggulan laser serat 500 watt jelas pisan dina hal konsumsi listrik sareng sistem pendukung.The mesin motong serat harga ayeuna mesin panggancangna sareng paling épéktip dina alat motong logam. Dina waktos anu sasarengan, anu motong laser serat harga gaduh tingkat kagagalan anu rendah sareng ampir gratis tina perawatan dina periode engké. Nanging, kusabab seueur aksésoris serat optik sapertos serat laser kedah diimpor ti luar negeri, harga 500 watt laser cutter langkung luhur. Komo upami hargana langkung luhur,mesin motong logam laser serat harga masih ngandelkeun kaunggulan sorangan pikeun memeres pangsa pasar.Metoda motong mana anu paling cocog pikeun laser serat laser radius 1mm stainless steel?Stainless steel 1mm paling cocog pikeun milih harga serat 500w serat, anu kagolong kana alat pengolahan anu luhur, sareng kinerja pangolahanana sareng kualitas na saé pisan! Henteu ngan ukur laju motong gancang, tapi langkung cocog pikeun ngolah pelat ipis. Anu 500W diymotong laser logam tiasa ngolah 1mm stainless steel dina kecepatan 10-12m / mnt, anu cocog pikeun ngolah produk massal.Upami anjeun resep motong serat laser kami / nyirian / ngabersihkeun / ngelas, pls ngahubungan kuring.Gerentes: LindaMobile / Wechat / whatsapp / Skype: + 86-17686612559Surélék: inquiry@lxshow.netJinan Lingxiu Laser Equipment Co., Ltd.www.lxshowfiberlaser.comwww.laserlx.comwww.lxshowlaser.comwww.lxshow.netProduksi Kusabab 2004, Metal Power Cutting, Laser ngarobah dunya

2020/10/16

1500w IPG Laser motong SS Lambaran LX3015C Bédana Udara Sareng N2 motong Baja Karat
(LOGO Pelanggan kedah muncul dina video anu dicandak ku palanggan)Sampel anu langkung peteng dina pidéo éta dipotong ku mesin motong laser serat optik ngagunakeun hawa salaku gas bantu, sareng conto warna anu caang dipotong kucutter laser serat desktop ngagunakeun nitrogén salaku gas bantu. Dina motong nitrogén, bagian tina motong hawa langkung poék, tapi teu aya slag. Saatos ngagosok, bagianna ogé tiasa ngahontal pangaruh anu langkung cerah. Dina watesan kagancangan, motong hawa stainless steel rada gancang tibatan nitrogén, tapi kauntunganana henteu atra.Mertimbangkeun sacara komprehensif, dina kasus syarat anu kawilang leupas, urang tiasa milih motong hawa kalayan kauntungan biaya gabungan. Sacara relatif nyarios, gabungan panggunaan hawa salaku motong assist gas ogé mangrupikeun cara pikeun ngirangan pisan biaya produksi.Tapi kedah diémutan yén: nalika nganggo motong hawa, anjeun kedah mastikeun yén hawa disaring ku alat pengering dina kulkas, sareng kompresor udara sareng pengering kulkas peryogi dirawat sacara teratur. Upami hawa anu asup kana sirah motong ngandung cai sareng minyak, éta bakal ngotorkeun pipa gas dina waktos anu singget, nyababkeun lensa pelindung kabut, sahingga mangaruhanMangaruhan kualitas motong. Anu panggedéna, upami lénsa pelindung henteu kagentos dina waktosna, suhu internal tina sirah motong masih tiasa naék dina panyiraman balok kakuatan tinggi, anu tiasa nyababkeun ruksakna grup lénsa internal.

2020/10/16

Laser motong stainless steel Lambaran motong stainless steel 4mm
Salila logam lambar pikeun prosés mesin motong laser, aya burrs henteu teratur dina ngan hiji sisi ujung motong, biasana aya opat alesan utama:1. nozél henteu dipuseurkeun2. Pokus teuing3. Tekanan hawa teuing handap4. Laju teuing handapTeras, urang kedah nyaluyukeun saluyu:1. Puseur 4000 watt nozel laser,2. Turunkeun pokus tinaMesin motong laser 3kw3 ningkatkeun motong laser serat kalayan tekanan hawa hawa anu dikomprés4. Ningkatkeun kagancangan laser serat 4kwUpami bahan stainless steel diteukteukLaser 3kw dileupaskeun ti luhur nalika diolah, biasana aya tilu alesan utama:1.Laser 3000 wattkakuatan teuing low,2.mesin motong serat laserTingkat pakanana ageung teuing,3.Mesin motong laser 4kw pikeun dijual Tekanan hawa teuing tinggi. Teras, urang kedah pencét tombol eureun langsung pikeun nyegah slag tina percikan kana lensa fokusMesin motong laser 4000w, sareng urang kedah ningkatkeun kakuatan, ngirangan tingkat pakan, sareng ngirangan tekanan hawa.Dina proséscutter laser lambar pikeun dijual motong stainless steel, urang ogé bakal ngalaman masalah anu sanés, contona, masalah ujung motong konéng, alesan utamina tiasa yén nitrogén anu dianggo kujasa motong laser logam caket kuring najis sareng ngandung pangotor oksigén. Teras, urang kedah ngarobih bénsin sareng nganggo kualitas anu saé sareng nitrogén purity anu luhur.Dina raraga minuhan paménta pasar anu ningkat,LXSHOW terus ningkatkeun produkna sareng ngenalkeun sababaraha modéljasa motong laser stainless steel. Henteu ngan ukur kaunggulan ngolahna ningkat pisan,Sareng prosés operasi ogé merenah.

2020/10/20

Baja laser cutter laser baja karbon 2mm
Metal cutting laser cnc sangat populer di pasar kusabab efisiensi anu luhur, gancang, hemat energi sareng fitur anu ramah lingkungan. Aya pemotong laser baja cnc dina sagala rupa bidang. Ayeuna, aya beuki seueur pabrik pemotong laser pikeun kai sareng logam di pasar, sareng harga laser cut stainless steel caket kuring parantos mimiti nunjukkeun bédana. Janten dinten ieu urang bakal ningali sababaraha faktor anu mangaruhan harga laser serat 1kw.1. Kakuatan. Harga motong baja cnc caket kuring kalayan kakuatan anu béda-béda, sanaos éta ti pabrik laser pemotong logam anu sami. Sacara umum, aya korélasi positip antara harga pelat motong logam sareng kakuatan.2. Merek. Harga pakakas anu diproduksi ku kakuatan laser minimum anu kawéntar pikeun motong pabrik logam sacara alami bakal luhur, khususna pikeun sababaraha mérek high-end, padamelanana, desain, téknologi sareng aspek-aspek sanésna masih bénten ti pabrik umum. Salah sahiji aspek anu mangaruhan harga baja motong laser caket kuring nyaéta faktor mérek.3. Konfigurasi. Komponén inti tina motong laser waja hampang sareng nitrogén nyaéta laser sareng sirah motong laser, anu sacara langsung mangaruhan harga laser motong biaya baja per inci. Tangtosna, aya ogé sababaraha faktor konfigurasi pikeun bagian sanés.4. jasa Saatos-jualan. Layanan saatos-penjualan mangrupikeun masalah konci nalika ngagaleuh peralatan skala ageung. Jasa komprehensif tiasa mastikeun kasalametan sareng pamaliharaan tepat waktuna alat-alat pangguna. Layanan saatos-penjualan pabrik anu béda ngagaduhan kaunggulan sareng karugian masing-masing. Tangtosna, hargana bakal béda-béda.Opat poin di luhur mangrupakeun faktor utama anu mangaruhan harga baja alat motong laser. Kuring henteu weruh naha anjeun parantos kéngingkeun naon-naon saatos maca?

2020/11/02

Mesin motong serat laser Cina motong baja karbon 10mm
1000w cutter laser motong tambaga sareng kuninganTambaga sareng kuningan mangrupikeun bahan logam anu has sareng umum sareng transmittansi tinggi sareng ngagaduhan konduktivitas termal anu saé pisan. Nalika kuningan dina 1mm dianggo salaku bahan damel, cobian nganggo nitrogén salaku gas bantu mesin motong laser logam murah; tambaga dina 2mm tiasa dipotong laser nalika gas bantu laser 4000w nyaéta oksigén. Nalika serat laser cutter 2000 watt langsung motong tambaga sareng kuningan, anu réfléktipitas tinggi tina dua jinis bahan ieu bakal nyababkeun karusakan anu teu tiasa dibalikkeun pikeun komponén éléktronik sareng gas éléktronik. Nanging, upami alat "panyerepan refleksi" dipasang dina perangkat lunak sistem serat laser mesin 100w, tambaga sareng kuningan tiasa dipotong laser dina hal ieu.1kw serat laser cutter motong stainless steelNumutkeun kana tanggapan pelanggan, stainless steel mangrupikeun objék pamrosésan paling umum tina mesin motong laser logam hobi. Baja tahan karat seueur dianggo dina sagala rupa bidang, kalebet mesin sareng peralatan presisi anu ageung sapertos mobil, pesawat terbang, transportasi karéta, sareng aerospace, ogé kabutuhan sadidinten sapertos panto, windows, sareng peralatan dapur. Dina urutan pikeun mastikeun yén produk olahan stainless steel bérés henteu teroksidasi sareng teu aya burrs, nitrogén kedah dipilih salaku gas bantu hiasan laser cut logam.

2020/11/02

[LXSHOW Laser] las las laser pikeun tés
las laser teu aya watesan rohangan perjalanan tina workbench, anu langkung sénsitip sareng merenah;las laser beam saderhana dioperasikeun sareng tiasa dilas sababaraha arah;tukang las laser genggam dilengkepan serat optik langkung ti 10 méter pikeun adaptasi sareng rupa-rupa lingkungan kerjalas laser las pas tepat, las sampurnatukang las laser pikeun dijual jero las ageung, awétaluminium las laser moal cacad, tanpa kakurangan metode las tradisionallas laser stainless steel tiasa dikelas dilas

2020/11/11

1390 mesin motong serat laser alit cutter lambar waja laser motong stainless steel 1mm
Sababaraha logam nganggo oksigén salakuHarga laser serat 2kwgas bantu nalika dipotong ku cutter laser pikeun logam ipis, sareng pilem oksida bakal muncul pikeun panangtayungan, sedengkeun sababaraha logam kedah nganggo nitrogén salaku mesin pemotong laser baja gas tambahan pikeun nyingkahan oksidasi.

2020/11/26

Nyirian laser nyirian dina PVC
Operasi tina mesin panyiri laser 30w saderhana pisan. Nyirian tiasa dilakukeun saatos ngimpor pola sareng grafik anu aya hubunganana sareng komputer. mesin panyiri laser 20w ogé tiasa diintegrasikeun kana garis offline offline (atanapi sacara mandiri), anu sampurna tiasa cocog sareng prosés anu salajengna sareng ningkatkeun efisiensi produksi. Beuki loba pabrik resep nyirian laser dina pamrosésan nyirian palastik.

2020/11/26

Mesin motong tabung laser LXF6020T motong tabung baja pasagi stainless steel 1.58mm
Salila ngolah sareng produksi,lambar logam pikeun motong laser sering kedah neukteuk piring sareng kandelna 6mm atanapi langkung. Seueur pabrikan mendakan yén laser anu motong pelat berlubang waja kalayan kandelna 6mm atanapi langkung sering aya liang. Ieu di handap bakal dianalisismotong laser logam onlineléngkah pikeun nyingkahan fenomena ieu: 1. Nalika oksigén dianggo salaku gas bantu tinaMesin motong laser 2mm Peran oksigén dinacutter laser baja pikeun dijual prosés motong nyaéta ngadukung pembakaran. Nalika tekanan oksigén tinamotong laser stainless steel caket kuring luhur teuing, tekanan punch bakal teuing tinggi, sareng piring na bakal direcah ngan sakedap, nyababkeun deflagration. Nalika tekanan niupan tinajasa motong laser lambar dilebetkeun, prosés ngarecah lambaranana bakal kalem, sareng moal aya deflagration. 2. Nalika gas-gas sanés dianggo salaku gas bantu pikeun1000w laserHawa salaku kakuatan laser minimum pikeun motong fenomena logam ngabantosan liang gas ngabeledug bakal pulih sareng ningkat. Karugian nyaéta yén éta bakal kaleungitan kecepatan motong anu tangtu. Gas iners ogé tiasa sambung dina séri salaku laser tambahan baja gas tambahan online. Kalemahanana nyaéta bakal naékkeun biaya produksi. 3. Saluyukeun panjang fokus laser 1000w Éta dimungkinkeun pikeun ngaluyukeun panjang fokus pikeun méréskeun masalah serat laser cutter blasting leutik, tapi operasi langkung rumit. Perlu diuji sareng nyempurnakeun nurutkeun kaayaan motong anu sabenerna laser pikeun motong logampikeun ngahontal pangaruh anu pangsaéna.

2020/11/26

Mesin Pembersih Serat Laser LXC 500w Kanggo Ngaleungitkeun Karat
1. Kakuatan, pulsa pondok, pulsa laser gancang gerak dina permukaan target, ngahasilkeun rupture plasma leutik, gelombang kejutan, setrés termal, jst. Nyababkeun bahan permukaan janten sublimat sareng nguap.2. sinar laser fokus tiasa leres nguap permukaan atanapi kokotor.3.Bersih laser cocog pikeun permukaan logam. Sinar laser anu diolah sareng dioptimalkeun henteu ngarobih sipat logam atanapi ngarusak permukaan laser anu diubaran. Sinar laser anu disetél sacara tepat ngan ukur dianggo dina lapisan, résidu résidu atanapi oksida, sareng henteu ngarugikeun permukaan logam kolot anu janten dasarna.4. Ku nyaluyukeun parameter anu sanés, sinar laser tiasa ngahontal pangaruh beberesih anu dipikahoyong sacara akurat sareng gampang.Upami anjeun resep motong serat laser kami / nyirian / ngabersihkeun / ngelas, pls ngahubungan kuring.Gerentes: LindaMobile / Wechat / whatsapp / Skype: + 86-17686612559Surélék: inquiry@lxshow.netJinan Lingxiu Laser Equipment Co., Ltd.www.lxshowfiberlaser.comwww.laserlx.comwww.lxshowlaser.comwww.lxshow.netProduksi Kusabab 2004, Metal Power Cutting, Laser ngarobah dunyaNyawang

2020/09/08

Henteu aya deui~~