PRODUK
MACA DEUI
Kami sapinuhna immersed dina dunya produk konsumén urang
Kualitas tinggi Metal Tube logam laser motong acara LX62TH
Kualitas tinggi Metal Tube logam laser motong acara LX62TH
Pidéo ieu nunjukkeun status operasional tabung cnc metal laser cutter LX62TH, kalebet:JabaChuck pneumatikPigura pangrojongTampilan motong conto (tube kuadrat, tube buleud)

2021/01/14

Ikhtisar Perusahaan - Jinan Lingxiu Laser Equipment Co., Ltd.
Ikhtisar Perusahaan - Jinan Lingxiu Laser Equipment Co., Ltd.
Ikhtisar Perusahaan - Jinan Lingxiu Laser Equipment Co., Ltd.

2021/01/22

10 sét mesin motong laser flatbed pikeun agén Assembling
10 sét mesin motong laser flatbed pikeun agén Assembling
10 sét motong laser logam pikeun agén khusus beureum sareng hideung

2021/01/15

exterior pabrik laser motong lambar pabrik, bengkel sareng tampilan debugging peralatan
exterior pabrik laser motong lambar pabrik, bengkel sareng tampilan debugging peralatan
Vlog tampilan ringkes LXSHOW laser cnc laser cutting machine steel exterior pabrik pabrik sareng lokakarya internal, ogé nunjukkeun prosés kerja sareng debugging pakakasna.

2021/01/13

Service kami
Kustomisasi
Kami ogé tiasa ngarobih alat bantu anu henteu standar salaku sarat kerja lengkep anjeun. Langkung ti 150 nagara sareng daérah, sareng nyayogikeun jasa OEM langkung ti 30 pabrik

Ningali ka payun, LXSHOW, sapertos biasa, ngudag sareng sajabina, kalayan produksi, manajemén, panilitian sareng pamekaran nyalira, seueur kaunggulan sapertos prestasi kaamanan, pikeun meunang pangakuan sareng mitra amanah di panjuru dunya.
  • BAGIAN mesin
    Kami damel babarengan panyayogi merek Terkenal di panjuru dunya.
  • PROSES PRODUKSI
    Kontrol ketat sareng manajemén.
  • MANUAL PENGGUNA
    Manual pangguna / CD / jasa Online / Latihan gratis di pabrik / Latihan di tempat konsumén.
  • LAYANAN
    Langkung 5000 sét / taun dihasilkeun. Urang bakal masihan jasa propésional sareng tepat waktu dina unggal urutan.
  • 2004
    Pendirian perusahaan
  • 150+
    Langkung Ti 150 Nagara Sareng Daérah
  • 32000+
    Daérah pabrik
Kapamingpinan Global Merk: Metal Cutting / Marking / Las / Beberesih.
Jinan Lingxiu Laser didirikeun dina Juli 2004, ngagaduhan langkung ti 500 méter pasagi panilitian sareng ruang kantor, langkung ti 32000 méter pasagi pabrik.

Sadaya mesin, lulus oténtikasi Uni Éropa CE, sertipikat Amérika Amérika sareng disahkeun kana ISO 9001.

Produk dijual ka USA, Kanada, Australia, Eropa, Asia wétan kidul, Afrika jsb, langkung ti 120 nagara sareng daérah, sareng nyayogikeun jasa OEM langkung ti 30 pabrik.
TAROS KAMI
Upami anjeun gaduh patarosan langkung seueur, nyerat ka kami
Ngaran
Telepon
E-mail
Nami Perusahaan
Eusi