Lajme

Makinë prerëse me lazer mini me fibra LXF0640 Prerës me lazer me fibra të vogla prerë çelik inox 1 mm
Për shkak se mund të transmetohet përmes fibrave optike, shkalla e fleksibilitetit të lazerit 500 vat përmirësohet në mënyrë të paparë, pika e dështimit është më e vogël, mbrojtja është e përshtatshme dhe shpejtësia është jashtëzakonisht e shpejtë. Lazeri me fije 500w është jashtëzakonisht i shpejtë kur prerni pllaka të holla brenda 6 mm. Gjatësia e valës lazer e çmimit të makinës prerëse të çelikut lazer është 1.06UM, e cila nuk është e lehtë të absorbohet nga jo-metali, kështu që nuk mund të presë materiale jo-metalike. Shkalla e konvertimit fotoelektrik emakinë e vogël për prerjen me lazer me fibra është deri në 25%, dhe avantazhet e lazerit me fibra 500 vat janë shumë të dukshme për sa i përket konsumit të energjisë elektrike dhe sistemit mbështetës të ftohjes. makinë prerëse e fibrave çmimi aktualisht është makina më e shpejtë dhe më efektive në pajisjet e prerjes së metaleve. Në të njëjtën kohë, prerës lazer me fibra çmimi ka një normë të ulët dështimi dhe është pothuajse pa mirëmbajtje në periudhën e mëvonshme. Sidoqoftë, për shkak se shumë pajisje me fibra optike siç janë lazerat me fibra duhet të importohen nga jashtë, çmimi i prerësit me lazer 500 vat është më i lartë. Edhe nëse çmimi është më i lartë,makine me prerje metali me lazer me fibra çmimi ende mbështetet në avantazhet e tyre për të shtypur pjesën e tregut.Cila metodë e prerjes është më e përshtatshme për lazer me fije rakusi 500w 1mm çelik inox?Çelik inox 1 mm është më i përshtatshmi për të zgjedhur çmimin e lazerit me fibra 500w, i cili i përket pajisjeve të përpunimit të nivelit të lartë, dhe performanca dhe cilësia e përpunimit të tij janë shumë të mira! Jo vetëm shpejtësia e prerjes është e shpejtë, por është më e përshtatshme për përpunimin e pllakave të hollë. Vetë 500Wprerës lazer metalik mund të përpunojë çelik inox 1 mm me një shpejtësi prej 10-12m / min, e cila është e përshtatshme për përpunimin masiv të produktit.Nëse jeni të interesuar në prerjen / shënjimin / pastrimin / saldimin me lazer me fibra, pls më kontaktoni.Menaxheri: LindaMobile / Wechat / whatsapp / Skype: + 86-17686612559Email: inquiry@lxshow.netPajisjet me lazer Jinan Lingxiu, Ltdwww.lxshowfiberlaser.comwww.laserlx.comwww.lxshowlaser.comwww.lxshow.netProdhimi Që nga viti 2004, prerja e energjisë elektrike nga metali, ndryshimi i botës me lazer

2020/10/16

Çelik inox Prerje lazer Çelik inox 4mm
Gjatë fletës metalike për procesin e përpunimit me lazer, ka burrs të parregullt vetëm në njërën anë të buzës së prerë, zakonisht ekzistojnë katër arsye kryesore:1. Gryka nuk është në qendër2. Fokusi është shumë i lartë3. Presioni i ajrit është shumë i ulët4. Shpejtësia është shumë e ulëtPastaj, duhet të bëjmë rregullimet përkatëse:1. Qendra e hundës lazer 4000 vat,2. Ulni fokusin eMakinë prerëse lazer 3kw3 rritni prerjen me lazer me fibra me presionin e ajrit të kompresuar4. Përmirësoni shpejtësinë e lazerit me fibra 4kwNëse materiali prej çeliku inox pritet ngaLazer 3kw shkarkohet nga lart gjatë përpunimit, zakonisht ekzistojnë tre arsye kryesore:1Lazer 3000 vatfuqia është shumë e ulët,2makine me prerje lazer me fibra diyShkalla e ushqimit është shumë e madhe,3Makinë prerëse me lazer 4kw për shitje Presioni i ajrit është shumë i lartë. Pastaj, duhet të shtypim butonin e ndalimit menjëherë për të parandaluar spërkatjen e shllakut në thjerrëzën fokusuese tëMakinë prerëse me lazer 4000w, dhe ne duhet të rrisim fuqinë, të ulim shpejtësinë e ushqimit dhe të ulim presionin e ajrit.Në procesin eprerës lazer me fletë metalike për shitje çelik inox, ne do të hasim edhe probleme të tjera, për shembull, problemi i prerjes së verdhë, arsyeja kryesore mund të jetë se azoti i përdorur ngashërbimet e prerjes me lazer të metaleve afër meje është i papastër dhe përmban papastërti të oksigjenit. Pastaj, duhet të ndryshojmë gazin dhe të përdorim azot me cilësi të mirë dhe pastërti të lartë.Në mënyrë që të përmbushë kërkesën në rritje të tregut,LXSHOW vazhdon të azhurnojë produktet e saj dhe ka prezantuar një larmi modelesh tëShërbimi i prerjes me lazer prej çeliku inox. Jo vetëm që përparësia e përpunimit është përmirësuar ndjeshëm,Dhe procesi i funksionimit është gjithashtu i përshtatshëm.

2020/10/20

Prerës lazer çeliku CNC çelik karboni 2mm
Prerja e lazerit CNC me lazer është shumë e njohur në treg për shkak të efikasitetit të lartë, veçorive të shpejta, kursyese të energjisë dhe miqësore me mjedisin. Ka prerës lazer çeliku CNC në fusha të ndryshme. Aktualisht, ka gjithnjë e më shumë prodhues të prerësit lazer për dru dhe metal në treg, dhe çmimi i çelikut të prerë me lazer pranë meje ka filluar të tregojë ndryshime. Sot do të hedhim një vështrim mbi faktorët që ndikojnë në çmimin e lazerit me fibra 1kw.1. Fuqia. Çmimi i prerjes së çelikut cnc pranë meje me fuqi të ndryshme është i ndryshëm, edhe nëse ato janë nga i njëjti prodhues i lazerit metalik prerës. Në përgjithësi, ekziston një korrelacion pozitiv midis çmimit të pllakës metalike të prerë me lazer dhe fuqisë.2. Markë. Çmimi i pajisjeve të prodhuara nga fuqia minimale e njohur e lazerit për të prerë prodhuesit e metaleve natyrshëm do të jetë i lartë, veçanërisht për disa marka të nivelit të lartë, punimi, dizajni, teknologjia dhe aspektet e tyre të tjera janë akoma të ndryshme nga ato të prodhuesve të përgjithshëm. Një aspekt që ndikon në çmimin e çelikut me prerje lazer pranë meje është faktori i markës.3. Konfigurimi. Komponentët thelbësorë të prerjes lazer të çelikut të butë me azot janë koka lazer dhe prerëse lazer, të cilat ndikojnë drejtpërdrejt në çmimin e kostos së prerjes me lazer për inç. Sigurisht, ka edhe disa faktorë konfigurimi për pjesët e tjera.4. Shërbimi pas shitjes. Shërbimi pas shitjes është një çështje kryesore kur bleni pajisje në shkallë të gjerë. Shërbimet gjithëpërfshirëse mund të sigurojnë sigurinë dhe mirëmbajtjen në kohë të pajisjeve të përdoruesve. Shërbimi pas shitjes i prodhuesve të ndryshëm ka avantazhet dhe disavantazhet e veta. Sigurisht, çmimet do të ndryshojnë.Katër pikat e mësipërme janë faktorët kryesorë që ndikojnë në çmimin e çelikut të mjetit të prerjes me lazer. Nuk e di nëse keni fituar diçka pasi e keni lexuar?

2020/11/02

Makinë prerëse lazer me fibër kine prerë çelik karboni 10mm
1000w prerës lazer bakri dhe bronzi të prerëBakri dhe bronzi janë materiale metalike shumë tipike dhe të zakonshme me transmetueshmëri të lartë dhe kanë përçueshmëri termike shumë të mirë. Kur bronzi brenda 1 mm përdoret si pjesë pune, përpiquni të përdorni azotin si gaz ndihmës të makinës së lirë për prerjen me lazer metalik; bakri brenda 2 mm mund të pritet me lazer kur gazi ndihmës i lazerit 4000w është oksigjen. Kur prerësi me lazer me fibra 2000 vat pret drejtpërdrejt bakrin dhe bronzin, reflektimi i lartë i këtyre dy llojeve të materialeve do të shkaktojë dëme të pakthyeshme në lentet mbrojtëse dhe përbërësit elektronikë të gazit. Sidoqoftë, nëse një pajisje e "thithjes së reflektimit" është instaluar në softuerin e sistemit të makinës prerëse me lazer me fibër 100w, bakri dhe bronzi mund të priten me lazer në këtë rast.Prerës lazer me fibër 1kw çelik inoxSipas reagimeve të klientëve, çelik inox është objekti më i zakonshëm i përpunimit të makinës prerëse me lazer metalike hobi. Çeliku i pandryshkshëm përdoret gjerësisht në fusha të ndryshme, duke përfshirë makineri dhe pajisje super të mëdha me precizion si makina, aeroplanë, transport hekurudhor dhe hapësirë ​​ajrore, si dhe nevojat e përditshme si dyert, dritaret dhe enët e kuzhinës. Në mënyrë që të sigurohet që produkti i përfunduar i përpunimit të çelikut të paoksiduar nuk oksidohet dhe nuk ka gërvishtje, azoti duhet të zgjidhet si gaz ndihmës i dekorimit metalik të prerë me lazer.

2020/11/02

Bakri i prerë lazer çeliku i butë prerë 4 mm
Montimi i makinës prerëse me lazer 4kw do të ndikojë në efektin e prerjes së lazerit me fibra 3kw:1. Instalimi hekurudhor i çmimit të makinës për prerjen e fibrave: shinat duhet të instalohen paralelisht. Kur binarët e lazerit me fibra 1000 vat nuk janë paralele, lazeri me fibra 1kw do të bllokohet dhe efekti i prerjes nuk është i mirë, i cili do të prodhojë burrs.2. Rrezja e prerjes lazer 4kw dhe instalimi i bashkimit: Duhet të sigurohet që vidhat të jenë të kyçura kur instalohen rrezja dhe bashkimi i makinës së sistemeve të prerjes me lazer me fibra.

2020/11/11

[LXSHOW Laser] saldim me lazer dore për provë
Saldimi me lazer nuk ka kufizim të hapësirës së udhëtimit të tryezës së punës, e cila është më e ndjeshme dhe e përshtatshme;Saldimi me rreze lazer është i thjeshtë për tu operuar dhe mund të ngjitet në drejtime të shumëfishta;Saldatori lazer dore është i pajisur me një fibër optike prej më shumë se 10 metra për t'u përshtatur me një larmi mjedisesh punesaldim i saktë me lazer me fibra, saldim perfektSaldatori lazer për shitje thellësia e saldimit është e madhe, e qëndrueshmeAlumini i saldimit me lazer nuk do të deformohet, pa mangësitë e metodave tradicionale të saldimitSaldimi me lazer çelik inox mund të ngjitet në vend

2020/11/11

1390 makinë prerëse lazer me fibra me prerje të vogël fletësh çeliku lazer të prerë çelik inox 1 mm
Disa metale përdorin oksigjenin siÇmimi i lazerit me fibra 2kwgaz ndihmës kur priten me prerës lazer për metal të hollë, dhe një film oksid do të shfaqet për mbrojtje, ndërsa disa metale duhet të përdorin azotin si gaz ndihmës makinën e prerjes me lazer çeliku për të shmangur oksidimin.

2020/11/26

Shënimi i shënjimit me lazer në PVC
Operacioni i makine me shenje lazer 30w është shumë e thjeshtë. Shënimi mund të kryhet pasi të importoni modele dhe grafikë të lidhur me kompjuterin. makina e shënjimit me lazer 20w mund të integrohet gjithashtu në linjën e montimit jashtë linje (ose në mënyrë të pavarur), e cila mund të përputhet në mënyrë të përkryer me proceset pasuese dhe të përmirësojë efikasitetin e prodhimit. Gjithnjë e më shumë prodhues preferojnë lazerin e shënjimit në përpunimin e shënjimit plastik.

2020/11/26

LXC 500w Makinë pastruese me lazer me fibra për heqjen e ndryshkut
1. Impulse të fuqishme, të shkurtra, impulse lazer që lëvizin shpejt, veprojnë në sipërfaqen e shënjestrës, duke prodhuar këputje të vogla të plazmës, valë shoku, stres termik, etj., Duke bërë që materialet sipërfaqësore të lartësohen dhe avullohen.2. Rreze lazer e përqendruar është e aftë të avullojë me saktësi objektet sipërfaqësore ose papastërtitë.3. Pastrimi i lazerit është i përshtatshëm për sipërfaqet metalike. Rrezja e lazerit e trajtuar dhe e optimizuar nuk ndryshon vetitë e metalit ose dëmton ato sipërfaqe të trajtuara me lazer. Rrezja e lazerit e akorduar saktësisht vepron vetëm në veshjen, mbetjen e mbetur ose oksidin dhe nuk dëmton sipërfaqen themelore të metalit mëmë.4. Duke rregulluar parametrat e tjerë, rrezja lazer është në gjendje të arrijë efektin e dëshiruar të pastrimit me saktësi dhe lehtësi.Nëse jeni të interesuar në prerjen / shënjimin / pastrimin / saldimin me lazer me fibra, pls më kontaktoni.Menaxheri: LindaMobile / Wechat / whatsapp / Skype: + 86-17686612559Email: inquiry@lxshow.netPajisjet me lazer Jinan Lingxiu, Ltdwww.lxshowfiberlaser.comwww.laserlx.comwww.lxshowlaser.comwww.lxshow.netProdhimi Që nga viti 2004, prerja e energjisë elektrike nga metali, ndryshimi i botës me lazer

2020/09/08

Makinë prerëse metali me lazer LXF0640 Mini prerë 6mm çelik karboni dhe çelik i pandryshkshëm
1. Pika më e vogël e lazerit dhe efikasiteti i lartë i punës, me cilësi të lartë.2. Shpejtësia e prerjes është 2-3 herë se makina me prerje lazer CO2 me të njëjtën fuqi.3. Miratimi i lazerëve kryesorë të fibrave të importit në botë, performanca e qëndrueshme, pjesët kryesore mund të arrijnë 100,000 orë.4. Për shndërrim fotoelektrik: Krahasoni me makinën e prerjes me lazer CO2, makina e prerjes me lazer me fibra ka tre herë efikasitet të konvertimit fotoelektrik.5. Kurseni energji dhe mbroni mjedisin. Shkalla e konvertimit fotoelektrik është deri në 25-30%. Konsumi i ulët i energjisë elektrike, është vetëm rreth 20% -30% e makinës tradicionale të prerjes me lazer CO2.6. Transmetimi i linjës së fibrave nuk ka nevojë të reflektojë lente, kurseni koston e mirëmbajtjes.7. Transmetimi i linjës fibra, nuk ka rregullim të shtegut optik.Materialet e aplikuara: Përdoret kryesisht për prerjen e çelikut të karbonit, çelikut të silikonit, çelikut të pandryshkshëm, aliazh alumini, aliazh titani, fletë çeliku e galvanizuar, bordi i turshisë, pllaka zinku alumini, bakër dhe shumë lloje të prerjes së materialeve metalike etj.Industria e Zbatuar: Zbatohet në përpunimin e llamarinave, aviacionit, fluturimeve hapësinore, elektronikës, pajisjeve elektrike, pjesëve të metrosë, automobilave, makinerive, përbërësve precizë, anijeve, pajisjeve metalurgjike, ashensorëve, pajisjeve shtëpiake, dhuratave dhe zanateve, përpunimi i mjeteve, zbukurimeve, reklamave, metaleve industri të ndryshme të përpunimit të përpunimit të huaj.Nëse jeni të interesuar në prerjen / shënjimin / pastrimin / saldimin me lazer me fibra, pls më kontaktoni.Menaxheri: LindaMobile / Wechat / whatsapp / Skype: + 86-17686612559Email: inquiry@lxshow.netPajisjet me lazer Jinan Lingxiu, Ltdwww.lxshowfiberlaser.comwww.laserlx.comwww.lxshowlaser.comwww.lxshow.netProdhimi Që nga viti 2004, prerja e energjisë elektrike nga metali, ndryshimi i botës me lazer

2020/09/08

Fibër Lazer Prerë LXF1530R Pjatë metalike dhe tub prerë tub 1.5mm tub çeliku inox
Një makinë dy funksion. Kjo jo vetëm që mund t'ju ndihmojë të përfundoni prerjen e fletës metalike, por edhe të përfundoni prerjen e tubit metalik. Një makinë ka edhe dy përparësi të mira:1. Mund t'ju ndihmojë të kurseni koston e transportit.2. Mund t'ju ndihmojë të kurseni hapësirë ​​kur përdorni procesin.Materialet e aplikimit:prerësi i fletës me lazer është i përshtatshëm për prerjen e metaleve si Fletë çeliku inox, Pllakë çeliku e butë, Fletë çeliku karboni, Pllakë çeliku aliazh, Fletë çeliku pranverë, Pllakë hekuri, Hekuri i galvanizuar, Fletë e galvanizuar, Pllakë alumini, Fletë bakri, Fletë bronzi, Pllakë bronzi , Pjatë ari, Pjatë argjendi, Pllakë titani, Fletë metalike, Pllakë metalike, tuba dhe tuba, etjIndustritë e Zbatimit:Makineritë prerëse të çelikut me lazer Soullon përdoren gjerësisht në prodhimin e Billboard-it, Reklamimit, Shenjave, Sinjalistikave, Letrave Metalike, Letra LED, Enë kuzhine, Letra Reklamimi, Përpunimi i fletëve të metaleve, Përbërësit dhe Pjesët e Metaleve, Prodhimet e hekurit, Shasitë, Raftet& Përpunimi i dollapëve, zanatet prej metali, sende të artit metalik, prerja e panelit të ashensorit, pajisje, pjesë auto, Kornizë gotash, Pjesë elektronike, Pllaka Emri, etjNëse jeni të interesuar në prerjen / shënjimin / pastrimin / saldimin me lazer me fibra, pls më kontaktoni.Menaxheri: LindaMobile / Wechat / whatsapp / Skype: + 86-17686612559Email: inquiry@lxshow.netPajisjet me lazer Jinan Lingxiu, Ltdwww.lxshowfiberlaser.comwww.laserlx.comwww.lxshowlaser.comwww.lxshow.netProdhimi Që nga viti 2004, prerja e energjisë elektrike nga metali, ndryshimi i botës me lazer

2020/09/08

1500w IPG Laser Cutting SS Sheet LX3015C Diferenca midis ajrit dhe prerjes N2 çelik inox
(LOGO e Klientit duhet të shfaqet në videon e marrë nga klienti)Mostra më e errët në video pritet nga makine me prerje lazer me fibra optike duke përdorur ajrin si gaz ndihmës, dhe mostra me ngjyra të ndritshme pritet ngaprerës lazer me fibra desktop duke përdorur azotin si gaz ndihmës. Në prerjen e azotit, seksioni i prerjes së ajrit është më i errët, por nuk ka skorje. Pas lustrimit, seksioni gjithashtu mund të arrijë një efekt më të ndritshëm. Për sa i përket shpejtësisë, çeliku inox i prerjes së ajrit është pak më i shpejtë se azoti, por përparësia nuk është e dukshme.Duke marrë parasysh në mënyrë gjithëpërfshirëse, në rastin e kërkesave relativisht të lira, ne mund të zgjedhim prerjen e ajrit me avantazhe të kombinuara të kostos. Duke folur relativisht, përdorimi i kombinuar i ajrit si një gaz ndihmës i prerjes është gjithashtu një mënyrë për të ulur shumë kostot e prodhimit.Por duhet të theksohet se: kur përdorni prerjen e ajrit, duhet të siguroheni që ajri filtrohet nga tharësi në frigorifer, dhe kompresori i ajrit dhe tharësi në frigorifer kanë nevojë për mirëmbajtje të rregullt. Nëse ajri që hyn në kokën e prerjes përmban ujë dhe vaj, ai do të kontaminojë tubacionin e gazit në një kohë të shkurtër, duke bërë që lenta mbrojtëse të mjegullohet, duke ndikuar kështuNdikojnë në cilësinë e prerjes. Më e madhja, nëse lentet mbrojtëse nuk zëvendësohen me kohë, temperatura e brendshme e kokës prerëse mund të rritet përsëri nën rrezatimin e rrezeve me fuqi të lartë, gjë që mund të shkaktojë dëmtime në grupin e lenteve të brendshme.

2020/10/16

Jo më~~