Our offer of Allweyes AI boasts AI control with extraordinary efficiency.

Gjuhe
PRODUCTS
LEXO MË SHUMË
We are fully immersed in the product world of our customer
Më e mira pa punën e kompjuterit Bashkëpunim i lehtë makinë lazer për shpërndarje me fibër lazer FactoryPrice-
Më e mira pa punën e kompjuterit Bashkëpunim i lehtë makinë lazer për shpërndarje me fibër lazer FactoryPrice-
Më e mira pa punë kompjuterike Bashkëpunim i lehtë për makinën e markës lazer të ndarë me fibër FabrikaPrice-. Laser Equipment Jinan Lingxiu Co, Ltd miraton si bashkim manual dhe bashkim mekanik në prodhim. Kombinimi i këtyre dy metodave të bashkimit kontribuon shumë në uljen e shkallës së defektit. Merrni më shumë informacion, Klikoni këtu: https://www.laserlx.com

2020/08/24

Transmetim profesional i Brezit Prodhuesit e makinerive për gdhendje me lazer metalikë me fibër fluturuese
Transmetim profesional i Brezit Prodhuesit e makinerive për gdhendje me lazer metalikë me fibër fluturuese
Transmetimi i Rripit Profesional Prodhuesit e makinerive me gdhendje me lazer metalikë për markë lazer me fibër fluturuese. Merrni më shumë informacion, klikoni këtu https://www.laserlx.com

2020/08/24

Gjenerator lazer fije tub lazer qelqi CO2 për prerje metalike dhe gdhendje dhe prerje jometal LXF1325
Gjenerator lazer fije tub lazer qelqi CO2 për prerje metalike dhe gdhendje dhe prerje jometal LXF1325
Fabrikë gjeneratorë me lazer fibër tub CO2 me lazer për prerje metalike dhe gdhendje jo-metale dhe prerje LXF1325 LXF1325LC, https: //www.laserlx.com

2020/08/24

Makineri më e mirë e lazerit me lazer për shënjimin e llambës për çelës për çelik inox për butonin FactoryPrice-
Makineri më e mirë e lazerit me lazer për shënjimin e llambës për çelës për çelik inox për butonin FactoryPrice-
Makineri më e mirë e lazerit me lazer për shënjimin e llambës për çelës për çelik inox për butonin FactoryPrice-. Laser Pajisjet Laser Jinan Lingxiu Co, Ltd prodhohet duke përdorur teknologji të përparuar të prodhimit e cila është adoptuar në të gjithë procesin. https://www.laserlx.com

2020/08/24

Our Service
If you cannot find any off-the-shelf products suitable for the project, let ASH Light ’s professional customization service help.
1. Inquiry: Customers tell the desired form factor, performance specifications, life cycle, and compliance requirements.

2. Design: The design team is involved from the start of a project to ensure the best custom designed products to suit clients’ needs..

3. Quality Management: In order to supply high quality structures, we maintain an effective & efficient Quality Management System.
  • 1998+
    Company establishment
  • 500+
    Company personnel
  • 3000+
    Factory area
ASH LIGHT serves as a mature manufacturer of home lighting since 1992.
The company takes up an area of 18,000, We enroll 1200 workers, consisting of the design team, R&D team, production team, and after-sales team. A total of 59 designers are responsible for the structure and appearance of the products.

To ensure sustainable development of the company, we insist on self-improvement following our core value of “Teamwork & Professionalism & Excellence”. Having exported our product to overseas market, we now enjoy high recognition in Germany, France,
NA KONTAKTONI
Nëse keni më shumë pyetje, na shkruani
emër
telefon
E-mail
Emri i Kompanise
përmbajtje