Warta

Mesin Nglereni Laser Laser LXF0640 Mini Potong Baja Karbon 6mm Lan Baja Tahan Karat
1.Titik laser sing luwih cilik lan efisiensi kerja sing dhuwur, kualitas tinggi.2. Kecepatan pemotongan yaiku 2-3 kali tinimbang mesin pemotong laser CO2 sing padha.3.Adaptor laser serat impor ndhuwur, kinerja stabil, bagean kunci bisa tekan 100.000 jam.4.Kanggo konversi fotoelektrik: Bandingake karo mesin pemotong laser CO2, mesin pemotong laser serat duwe efisiensi konversi fotolistrik kaping telu.5. Ngirit energi lan nglindhungi lingkungan. Tingkat konversi fotoelektrik nganti 25-30%. Konsumsi daya listrik sing sithik, mung udakara 20% -30% mesin pemotong laser tradisional CO2.6. Transmisi jalur serat ora prelu nggambarake lensa, ngirit biaya pangopènan.7. Transmisi jalur serat, ora ana penyesuaian jalur optik.Bahan sing ditrapake: Utamane digunakake kanggo nglereni baja karbon, baja silikon, stainless steel, paduan aluminium, paduan titanium, lembaran baja galvanis, papan pickling, piring seng aluminium, tembaga lan macem-macem jinis bahan logam sing dikethok lan liya-liyane.Industri Terapan: Diterapake ing pamrosesan logam lembaran, penerbangan, pesawat luar angkasa, elektronik, peralatan listrik, bagean-bagean bawah tanah, mobil, mesin, komponen presisi, kapal, peralatan metalurgi, lift, peralatan rumah tangga, hadiah lan kerajinan, pamrosesan alat, hiasan, pariwara, logam pangolahan manca maneka industri pamroses manufaktur.Yen sampeyan kepengin nglereni / menehi / ngresiki / welding laser serat, hubungi aku.Manajer: LindaMobile / Wechat / whatsapp / Skype: + 86-17686612559Email: inquiry@lxshow.netJinan Lingxiu Laser Equipment Co., Ltd.www.lxshowfiberlaser.comwww.laserlx.comwww.lxshowlaser.comwww.lxshow.netProduksi Wiwit taun 2004, Nglereni Daya Logam, pangowahan laser

2020/09/08

Mesin Pemotong Laser Fiber Mini LXF0640 Cutter Laser Fiber Cilik Cut 1mm Stainless Steel
Amarga bisa ditularake liwat serat optik, derajat keluwesan laser 500 watt ditambah apik sadurunge, titik kegagalan kurang, perlindhungane trep, lan kecepatane cepet banget. Laser serat 500w cepet banget nalika nglereni piring lancip ing 6MM. Dawane dawa laser rega mesin pemotong laser yaiku 1.06UM, sing ora gampang diserep dening non-logam, mula ora bisa ngethok bahan non-logam. Tingkat konversi fotoelektrik sakamesin nglereni laser serat cilik paling dhuwur nganti 25%, lan kaluwihan laser serat 500 watt ketok banget ing babagan konsumsi listrik lan sistem pendinginan.Ing mesin nglereni serat rega saiki mesin paling cepet lan paling efektif ing peralatan nglereni logam. Sanalika, ing pemotong laser serat regane duwe tingkat kegagalan sing murah lan meh bebas perawatan ing wektu mengko. Nanging, amarga akeh aksesoris serat optik kayata laser serat kudu diimpor saka luar negeri, rega pemotong laser 500 watt luwih larang. Sanajan regane luwih dhuwur,mesin pemotong logam laser regane isih gumantung karo kaluwihan dhewe kanggo ngetokake pangsa pasar.Cara nglereni sing paling cocog kanggo laser serat laser raycus 1mm 500w?Baja tahan karat 1mm paling cocog kanggo milih rega laser serat 500w, sing kalebu peralatan pamrosesan mewah, lan kinerja lan kualitas pangolahane apik banget! Ora mung kacepetan nglereni cepet, nanging luwih cocog kanggo ngolah piring lancip. DIY 500Wpemotong laser logam bisa ngolah baja tahan karat 1mm kanthi kecepatan 10-12m / menit, sing cocog kanggo pangolahan produk massal.Yen sampeyan kepengin nglereni / menehi / ngresiki / welding laser serat, hubungi aku.Manajer: LindaMobile / Wechat / whatsapp / Skype: + 86-17686612559Email: inquiry@lxshow.netJinan Lingxiu Laser Equipment Co., Ltd.www.lxshowfiberlaser.comwww.laserlx.comwww.lxshowlaser.comwww.lxshow.netProduksi Wiwit taun 2004, Nglereni Daya Logam, pangowahan laser

2020/10/16

1500w IPG Laser Cutting Sheet LX3015C Bedane Udara lan N2 Cutting Stainless Steel
(LOGO Pelanggan kudu ditampilake ing video sing dijupuk dening pelanggan)Sampel sing luwih peteng ing video kasebut dipotong dening mesin nglereni laser serat optik nggunakake udhara minangka gas tambahan, lan conto warna sing padhang dipotong deningpemotong laser serat desktop nggunakake nitrogen minangka gas tambahan. Ing nglereni nitrogen, bagean nglereni udhara luwih peteng, nanging ora ana slag. Sawise polesan, bagean kasebut uga bisa ngasilake efek sing luwih cerah. Ing babagan kacepetan, nglereni udara stainless steel rada luwih cepet tinimbang nitrogen, nanging kauntungane ora jelas.Ngelingi kanthi lengkap, yen ana syarat sing cukup longgar, kita bisa milih nglereni udara kanthi keuntungan gabungan. Secara relatif, panggunaan udara kanthi gabungan minangka gas pembantu nglereni uga cara kanggo nyuda biaya produksi.Nanging kudu dielingi manawa: nalika nggunakake nglereni udhara, sampeyan kudu mesthekake manawa hawa disaring dening pengering kulkas, lan kompresor udara lan pengering kulkas mbutuhake perawatan rutin. Yen udhara sing mlebu ing endhas nglereni ngemot banyu lan lenga, mula bakal ngrusak pipa gas ing wektu sing cendhak, nyebabake lensa pelindung kabut, mula bisa nyebabakePengaruh kualitas nglereni. Sing paling gedhe, yen lensa protèktif ora diganti wektu suwene, suhu internal sirah nglereni isih bisa munggah kanthi iradiasi balok sing kuwat, sing bisa nyebabake kerusakan klompok lensa internal.

2020/10/16

Nglereni Laser Sheet Stainless Steel Cut Stainless Steel 4mm
Sajrone logam sheet kanggo proses mesin nglereni laser, mung ana bolongan bolong sing ora teratur ing siji sisih pinggir potongan, biasane ana papat sebab utama:1. Nozel ora dipusatake2. Fokus banget3. Tekanan udhara sithik banget4. Kacepetan sithik bangetBanjur, kita kudu nyetel sing cocog:1. Pusat nozel laser 4000 watt,2. Nyuda fokus sakaMesin pemotong laser 3kw3 nambah pemotongan laser serat kanthi tekanan udara udara sing dikompres4. Nambah kacepetan laser serat 4kwYen bahan stainless steel dipotongLaser 3kw dibuwang saka ndhuwur nalika diproses, biasane ana telung sebab utama:1.Laser 3000 wattkekuwatan banget kurang,2.mesin pemotong laser seratTarif feed gedhe banget,3.Mesin pemotong laser 4kw didol Tekanan udhara dhuwur banget. Banjur, kita kudu langsung pencet tombol mungkasi kanggo nyegah slag nyebarake ing lensa fokusMesin pemotong laser 4000w, lan kita kudu nambah tenaga, nyuda tingkat pakan, lan nyuda tekanan hawa.Ing prosespemotong laser logam kanggo didol nglereni stainless steel, kita uga bakal nemoni masalah liyane, kayata, masalah pinggiran kuning, alasan utamane yaiku nitrogen sing digunakakelayanan nglereni laser logam ing cedhakku ora murni lan ngemot kotoran oksigen. Banjur, kita kudu ngganti bensin lan nggunakake nitrogen kualitas murni lan kemurnian tinggi.Kanggo nyukupi permintaan pasar,LXSHOW terus nganyari produk lan ngenalake macem-macem modellayanan nglereni laser stainless steel. Ora mung kauntungan pangolahan sing luwih apik,Lan proses operasi uga trep.

2020/10/20

Baja laser pemotong laser baja karbon 2mm
Laser cutting laser cnc sangat populer ing pasar amarga efisiensi sing dhuwur, cepet, hemat energi lan fitur sing ramah lingkungan. Ana pemotong laser baja cnc ing macem-macem bidang. Saiki, saiki saya akeh pabrik pemotong laser kanggo kayu lan logam ing pasar, lan rega pemotong laser stainless steel ing cedhakku wis wiwit beda. Dadi dina iki kita bakal mriksa faktor sing mengaruhi rega laser serat 1kw.1. Daya. Rega pemotong baja cnc ing cedhakku kanthi kekuwatan sing beda-beda beda, sanajan padha karo pabrikan laser logam pemotong sing padha. Umume, ana korélasi positif ing antarane rega piring pemotong laser lan tenaga.2. Merek. Rega peralatan sing diprodhuksi dening tenaga laser minimal kondhang kanggo ngethok pabrikan logam lumrahe bakal luwih, utamane kanggo sawetara merek mewah, pakaryan, desain, teknologi lan aspek liyane isih beda karo pabrik umume. Salah sawijining aspek sing mengaruhi rega baja pemotong laser ing cedhakku yaiku faktor merek.3. Konfigurasi. Komponen inti saka pemotongan laser baja ringan karo nitrogen yaiku laser lan kepala laser, sing langsung mengaruhi rega baja pemotong laser per inci. Mesthi wae, uga ana sawetara faktor konfigurasi kanggo bagean liyane.4. Layanan purna jual. Layanan purna jual minangka masalah utama nalika tuku peralatan skala gedhe. Layanan komprehensif bisa njamin keamanan lan pangopènan peralatan pangguna kanthi tepat wektu. Layanan sawise dodolan saka macem-macem produsen duwe kaluwihan lan kekurangan dhewe. Mesthi wae, regane bakal beda-beda.Papat poin ing ndhuwur minangka faktor utama sing mengaruhi rega baja alat nglereni laser. Aku ora ngerti apa sampeyan wis entuk apa-apa sawise maca?

2020/11/02

Mesin nglereni tabung laser LXF6020T nglereni tabung baja persegi 1.58mm
Sajrone proses lan produksi,sheet metal kanggo nglereni laser asring kudu ngethok piring kanthi kandel 6mm utawa luwih. Akeh pabrikan nemokake laser sing ngethok piring berlubang baja kanthi kekandelan 6mm utawa luwih asring bolongan. Ing ngisor iki bakal dianalisisnglereni laser logam kanthi onlinelangkah kanggo ngindhari fenomena iki: 1. Nalika oksigen digunakake minangka gas tambahan sakaMesin pemotong laser 2mm Peran oksigen inglaser cutter didol proses nglereni yaiku kanggo ndhukung pembakaran. Nalika tekanan oksigen sakanglereni laser stainless steel cedhak kula dhuwur banget, tekanan doyo bakal dhuwur banget, lan piring bakal diwatesi mung kanthi cepet, nyebabake deflagrasi. Nalika meksa ndamu sakalayanan nglereni laser sheet dilebokake, proses ngilangi lembaran bakal diperlambat, lan ora bakal ana deflagrasi. 2. Nalika gas liyane digunakake minangka gas tambahan kanggo1000w laserUdara minangka tenaga laser minimal kanggo nglereni fenomena bolongan ledakan gas tambahan bakal pulih lan apik. Kerugian iku bakal ilang kacepetan nglereni tartamtu. Gas inert uga bisa disambungake kanthi seri minangka gas tambahan laser potong online. Kerugian yaiku nambah biaya produksi. 3. Nyetel dawa fokus laser 1000w Sampeyan bisa nyetel dawa fokus kanggo ngatasi masalah peledakan pemotong laser serat cilik, nanging operasi luwih rumit. Sampeyan kudu nyoba lan nyetel miturut kahanan nglereni sing nyata laser kanggo nglereni logamkanggo entuk efek sing paling apik.

2020/11/26

Mesin Pembersih Laser Serat 500w LXC Kanggo Ngilangi Karat
1. Pulsa sing kuat, cekak, pulsa laser sing obah cepet tumindak ing permukaan target, ngasilake pecah plasma, gelombang kejut, stres termal, lan liya-liyane, sing nyebabake bahan permukaan bisa sublimat lan menguap.2. Sinar laser sing fokus bisa nguap obyek utawa rereget kanthi akurat.3. Reresik laser cocok kanggo permukaan logam. Sinar laser sing diobati lan dioptimalake ora bisa ngowahi sifat logam utawa ngrusak permukaan laser sing dirawat. Sinar laser sing disetel kanthi tepat mung tumindak ing lapisan, residu utawa oksida, lan ora nyebabake permukaan logam induk sing ndasari.4. Kanthi nyetel parameter liyane, sinar laser bisa entuk efek reresik sing dipengini kanthi akurat lan gampang.Yen sampeyan kepengin nglereni / menehi / ngresiki / welding laser serat, hubungi aku.Manajer: LindaMobile / Wechat / whatsapp / Skype: + 86-17686612559Email: inquiry@lxshow.netJinan Lingxiu Laser Equipment Co., Ltd.www.lxshowfiberlaser.comwww.laserlx.comwww.lxshowlaser.comwww.lxshow.netProduksi Wiwit taun 2004, Nglereni Daya Logam, pangowahan laserNyawang

2020/09/08

Piring Laser Fiber LXF1530R Plat Logam lan Pipa Tabung 1.5mm Pipa Baja Karat
Siji mesin loro fungsi. Sampeyan ora mung bisa mbantu ngrampungake nglereni sheet metal, nanging uga ngrampungake nglereni tabung logam. Siji mesin uga duwe loro kaluwihan sing apik:1. Iki bisa mbantu ngirit biaya transportasi.2. Bisa mbantu ngirit ruangan nalika nggunakake proses.Bahan Aplikasi:pemotong logam lembaran laser cocok kanggo nglereni logam kaya Lembaran Baja tahan karat, Pelat Baja Ringan, Lembaran Baja Karbon, Pelat Baja Paduan, Lembaran Baja, Plat Besi, Besi Galvanis, Lembaran Galvanis, Plat Aluminium, Lembar Tembaga, Lembar Kuningan, Plat Perunggu , Piring Emas, Piring Perak, Piring Titanium, Lembar Logam, Piring Logam, Tabung lan Pipa, lspIndustri Aplikasi:Mesin nglereni baja laser Soullon akeh digunakake ing pembuatan Billboard, Iklan, Tandha, Tandha, Huruf Logam, Huruf LED, Ware Dapur, Huruf Pariwara, Pengolahan Logam Sheet, Komponen lan Komponen Logam, Alat Besi, Sasis, Rak& Pemrosesan Kabinet, Kerajinan logam, barang seni logam, pemotongan panel lift, perangkat keras, komponen otomotif, Bingkai Kacamata, Bagian Elektronik, Papan Nama, lsp.Yen sampeyan kepengin nglereni / menehi / ngresiki / welding laser serat, hubungi aku.Manajer: LindaMobile / Wechat / whatsapp / Skype: + 86-17686612559Email: inquiry@lxshow.netJinan Lingxiu Laser Equipment Co., Ltd.www.lxshowfiberlaser.comwww.laserlx.comwww.lxshowlaser.comwww.lxshow.netProduksi Wiwit taun 2004, Nglereni Daya Logam, pangowahan laser

2020/09/08

Mesin Pembuangan Karat Laser Portabel 100w Cat Peeling
Pembersih laser genggam nggunakake sinar laser pulsa bertenaga tinggi kanggo nyinari permukaan obyek, supaya rereget, bintik-bintik karat, partikel utawa lapisan ing permukaan bakal nguap utawa nggedhekake kanthi cepet, supaya entuk proses sing resik.Laser penghapusan karat portabelnduweni ciri khas sing resik lan ora ngrusak, stabil lan andal, nyuda biaya lan nambah efisiensi, proteksi lingkungan lan hemat energi. Digunakake sacara wiyar ing aerospace kanggo deoksidisasi laser, degumming lumahing lan degreasing ing industri cetakan, ngilangi bledug laser lan ngilangi skala ing industri mikroelektronika, ngilangi cet ing industri manufaktur mobil, ngilangi lumpur, cetakan, lan las laser las las .

2020/10/20

Mesin Nglereni Serat Logam Nglereni Baja Karat 6mm
Sajrone prosesMesin pemotong laser 4kw, alasan utama munculé burrs cilik kanthi bentuk netes yaiku fokusé kurang banget utawa tingkat pakané dhuwur banget. Banjur, kita kudu nggawe pangaturan sing cocog kanggo nambah fokus laser 2000 watt utawa nyuda tingkat pakan. Sajrone prosesRega laser serat 4kw, burrs kaya filamen sing ora teratur katon ing loro-lorone potongan, lan permukaan plat stainless steel wis ganti warna. Biasane ana papat sebab utama:1. Tarif feed sithik banget,2. Fokus banget,3. Tekanan udhara kurang banget;4. Bahane panas banget.Banjur, kita kudu nyetel sing cocog:1.Pemotong laser 4kw kenaikan tarif pakan,2.Laser serat 3kw nyuda fokus,3.Mesin tekanan laser nglereni rega meksa udhara mundhak,Bahan 4.cooling

2020/10/20

Laser sing Dipotong Liwat Baja Karat 6mm
Ing industri pemrosesan sheet metal,pemotong laser logam desktop wis digunakake digunakake. Nalika nggunakake pemotong logam 3d kanggo nglereni baja tahan karat lan logam liyane, sinar laser nyinari permukaan logam, sing bisa dikonversi, lan cairan logam cair diunekake dening gas. Kanggo nggayuh tujuan nglereni. Kanggo komponen utama stainless steel, nglereni laser stainless steel minangka cara pangolahan sing cepet lan efektif. Nanging, nalika hobi pemotong laserlogam ngethok waja tahan karat, sawetara masalah bakal ana ing wektu sing suwe, sing paling akeh mengaruhi kualitas pemotongan. Nyatane, masalah kasebut bisa ditanggulangi kanthi apik. Sajrone pangolahan, yen paramèter proses saka piring stainless steel sing dipotong laser dikendhaleni kanthi ketat, kualitas pamrosesan benda kerja stainless steel bisa dijamin kanthi bener.

2020/10/20

Laser IPG nglereni stainless steel 2mm
Nalika nglereni laser ipgnglereni baja tahan karat, perlu diwenehi perhatian nalika permukaan workpiece dicet, sanajan iki ora umum. Alasane yaiku:300w pemotong laserbakal ngasilake kumelun nalika mlaku, lan cat minangka zat beracun, sing bakal mengaruhi kesehatan operator, mula prelu dicet cet ing permukaan kerjane sadurunge nglereni laserkekandelan baja dipotong.Lapisan permukaan bahan kerja stainless steel asring ditemokake ingpemotong laser baja kanggo didol, lan proses nglereni tradisional ora bisa ditindakake ing kasus iki. Umume, teknologi pemotongan nganggo film digunakake kanggo ngrampungake kahanan nalika nglereni logam laserlayanan ing sacedhake saya ngethok bahan kerja sing dilapisi permukaan, lan kanggo mesthekake yen film kasebut ora rusak sajrone operasi pemotong laser ing cedhakku, sisih sisih film biasane dipotong, lan sisih tanpa film ditegor.

2020/10/27

Ora ono maneh~~