PRODUK
Waca liyane
Kita wis kebak ing jagad produk saka pelanggan
Jpt 12000W laser logam laser laser laser LX4020P Show
Jpt 12000W laser logam laser laser laser LX4020P Show
mesin laser logam LX4020P 12000W Dhuwur daya CNC laser baja puteran mesin, Penggawe jpt jpt, lan tampilan conto
Laser logam Tabung Berkualitas Tinggi ngethok acara LX62TH
Laser logam Tabung Berkualitas Tinggi ngethok acara LX62TH
Video iki nuduhake status operasi tabung laser cnc laser cutter LX62TH, kalebu:EksteriorChuck pneumatikPigura dhukunganTampilan nglereni conto (tabung persegi, tabung bunder)
Ringkesan Perusahaan - Jinan Lingxiu Laser Equipment Co., Ltd.
Ringkesan Perusahaan - Jinan Lingxiu Laser Equipment Co., Ltd.
Ringkesan Perusahaan - Jinan Lingxiu Laser Equipment Co., Ltd.
10 set mesin pemotong laser flatbed kanggo agen Assembling
10 set mesin pemotong laser flatbed kanggo agen Assembling
10 set nglereni laser logam kanggo agen abang lan ireng khusus
Kita uga bisa ngepasake peralatan pitulung sing ora standar minangka persyaratan kerja rinci. Luwih saka 150 negara lan wilayah, lan nyuplai layanan OEM kanggo luwih saka 30 pabrik

Ngarep-arep ing mbesuk, LXSHOW, kaya biasane, ngupayakake lan liya-liyane, kanthi produksi, manajemen, riset lan pengembangan dhewe, akeh kaluwihan kayata prestasi keamanan, kanggo entuk mitra pangenalan lan kepercayaan ing saindenging jagad.
  • BAGIAN MESIN
    Kita kerja sama pemasok merek Terkenal ing saindenging jagad.
  • PROSES PRODUKSI
    Kontrol lan manajemen sing ketat.
  • MANUAL PENGGUNA
    Manual pangguna / CD / Layanan online / Latihan gratis ing pabrik / Latihan ing papan pelanggan.
  • LAYANAN
    Luwih saka 5000 set / taun sing diprodhuksi. Kita bakal menehi layanan profesional lan tepat wektu saben pesanan.
  • 2004
    Pembentukan perusahaan
  • 150+
    Luwih Saka 150 Negara lan Area
  • 32000+
    Area pabrik
Merek Kepemimpinan Global: Nglereni / Tandha / Las / Pembersih Logam.
Laser Jinan Lingxiu didegake ing Juli 2004, duwe luwih saka 500 meter persegi panelitian lan ruang kantor, luwih saka pabrik 32000 meter persegi.

Kabeh mesin, lulus otentikasi Uni Eropa CE, sertifikat FDA Amerika lan disertifikasi menyang ISO 9001.

Produk didol menyang Amerika Serikat, Kanada, Australia, Eropa, Asia Tenggara, Afrika lsp, luwih saka 120 negara lan wilayah, lan nyuplai layanan OEM luwih saka 30 pabrik.
KONTAK KAMI
Yen sampeyan duwe pitakon liyane, tulis menyang kita
Jeneng
Telpon
E-mail
Jeneng Perusahaan
Konten